INTRODUCTIE

Delight Yoga is de perfecte plek om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen en in alle rust te experimenteren met alle verschillende yogastijlen. Je hebt geen sportieve achtergrond nodig om met yoga te beginnen. Je hoeft ook niet lenig te zijn. Onze leraren zijn er altijd om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden.

Hieronder vind je alle informatie en enkele speciale aanbiedingen om je snel op weg te helpen.

Yoga Introductie Programma

Het Yoga Introductie Programma de perfecte manier om te beginnen met yoga. We bieden je een introductieles van twee uur en vijf yogalessen voor maar €50. Dit programma is speciaal ontworpen om nieuwe yoga studenten vertrouwd te maken met de basis technieken van yoga, en flexibiliteit, kracht, rust en harmonie te creeren in lichaam en geest. We introduceren het begrip synchronisatie van ademhaling en beweging, in een rustige, informatieve les, speciaal samengesteld om je een stevige basis te geven voor je yoga practice, zodat je goed voorbereid kunt deelnemen aan de vijf yogalessen die je na deze introductie kunt kiezen.

Lees meer

Delight Introduction Card

De Delight Introduction Card geeft je de mogelijkheid om allerlei verschillende yogastijlen te ontdekken. En om alle leraren te ontmoeten en te zien met wie het klikt. De Delight Introductie Card geeft je de kans om een maand lang 10 yogalessen te volgen voor maar €50,-.

Nu beginnen

Privélessen

Soms weet je niet zo goed op welk niveau je moet beginnen. Of je hebt lichamelijke klachten. Een groep les kan dan een te grote stap voor je zijn. Of je wilt graag lessen volgen waar en wanneer je dat wilt. Thuis of op kantoor bijvoorbeeld. Privélessen kunnen dan een uitkomst zijn. Vanaf €65,-

Meer informatie

10% Korting op je eerste yoga mat

Je yoga mat is een belangrijk onderdeel van je yoga beoefening. Je eigen mat is niet alleen hygiënisch, maar vormt zich ook naar je lichaam. De keuze voor een mat is persoonlijk en hangt af van de yogastijl die je beoefent. In onze winkel bieden we een ruime keuze in yogamatten aan.

We adviseren je graag over welke mat het beste bij jou past. Als nieuwe member krijg je bovendien 10% korting in je eerste maand bij Delight Yoga.

 

10% Studentenkorting

Yoga helpt tegen stress en verbetert je concentratie. Daarom biedt Delight Yoga alle studenten 10% korting op losse yogalessen en tien rittenkaarten.

 

Links

Op onze website vind je veel informatie die interessant is als je net begint met yoga.

Bekijk bijvoorbeeld deze pagina’s eens:

Voordelen
Stijlen
Praktische Informatie

Heb je Vragen?

  • We helpen je graag