Marlene Henny

Marlene Henny behoort al 12 jaar tot de meest vooraanstaande Vinyasa Yoga teachers van Nederland. Ze is gecertificeerd en ervaren Yoga/Vinyasa (500 hrs) en Core Strength Vinyasa Yoga teacher.

Marlene geeft inspirerende yogalessen in Nederland en daarbuiten. Ze heeft Core Strength Vinyasa Yoga geïntroduceerd in Nederland en een unieke, dynamische en creatieve vorm van vinyasa yoga ontwikkeld genaamd ‘Core Flow’. Ook is ze al 7 jaar een van de belangrijkste leraren van de Yoga Moves Teacher Training.

In haar lessen creëert Marlene een creatieve flow van beweging en moedigt ze haar studenten aan in het huidige moment te blijven en hun innerlijk te verkennen. Ze legt de nadruk op uitlijning en geeft precieze aanwijzingen over hoe je op een intelligente manier met yoga kunt werken, waarbij ze de invloed van haar dansopleiding aanwendt om haar studenten aan te moedigen hun hele bewegingsbereik te gebruiken op het ritme van de ademhaling.

De leraren die haar hebben geïnspireerd zijn Shiva Rea, Twee Merrigan [ Vinyasa Yoga ] en Sadie Nardini, bij wie ze heeft gestudeerd en door wie zij werd gecertificeerd in Core Strength Vinyasa [ CSV].

Vinyasa Core Flow is een interessante benadering van yoga. De core flow practice die Marlene Henny heeft ontwikkeld is gebaseerd op specifieke aandacht voor de core (kern) om betere uitlijning en meer stabiliteit te creëren en kracht, flexibiliteit en core awareness te bevorderen. Het is een unieke, krachtige practice waardoor je je beter in balans en zowel fysiek als mentaal sterker gaat voelen en je lichaam slanker en leniger wordt.

 

Geniet van een bewuste ervaring – en wees klaar om te bewegen en zweten in een dans van core transities en bewegingen. Learn to ride the Core WAVE!

 

 

Marlene's lessen Marlene's workshops