Marlene Henny

Marlene Henny is gediplomeerd Iyengar, Vinyasa en Core Strength Vinyasa Yoga Docent. Ze heeft workshops van Shiva Rea gevolgd en na Shiva Rea’s Prana Flow Teacher Training, gegeven door Twee Merrigan, heeft Vinyasa yoga haar voorliefde. Marlene geeft al 9 jaar regelmatig les in Amsterdam en Utrecht, en is tevens onderdeel van de staf van de Yoga docentenopleiding van Yoga Moves in Utrecht.

Marlene brengt haar studenten op een natuurlijke manier een beter begrip bij van de flow van adem, beweging en mindfulness. Ze legt de nadruk op energetic alignment, het creëren van ruimte in het lichaam en het synchroniseren van beweging en adem.

Ze maakt ook gebruik van haar danservaring door haar studenten voluit te laten bewegen op de golf van de adem. Marlene staat bekend om haar talent voor het maken van creatieve series waar iedereen aan mee kan doen. Drie jaar geleden ontwikkelde ze een geheel nieuwe yogales, die ze Coreflow heeft genoemd. Marlene heeft Core Strength Vinyasa yoga geïntroduceerd in Nederland en geeft nu twee jaar les in deze nieuwe vorm van yoga.

Marlene woont momenteel in Amsterdam, maar geeft ‘s winters les in Goa, India, waar ze les geeft aan het Brahmani Yoga Center in Anjuna. Marlene vindt het heerlijk om contact te maken met haar studenten en hen te helpen de gratie, de kracht en de essentie van hun lichaam te ontdekken.

Marlene's lessen Marlene's workshops