Jose De Groot

Al van jongs af aan is dans (klassiek en modern ballet) José’s passie. Ze was al vroeg geïnteresseerd in psychologie en filosofie. Sindsdien houdt ze zich voortdurend bezig met zelfontwikkeling, bewustwording en de magie van het hier en nu.

José begon serieus yoga te beoefenen in Barcelona in 2006 en raakte geïnspireerd door de helende effecten van yoga op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Hierdoor heeft ze besloten om haar dans- en therapeutische ervaringen met yogalessen te combineren.

Na een Yoga Teacher Training van Yoga Alliance in 2006, begon ze een mix van Hatha, Vinyasa en Vini Yoga lessen in Barcelona te geven. Eind 2006 ontdekte ze Yin Yoga, wat haar passie en specialisatie is geworden. José biedt diverse workshops, retreats en Yin Yoga Teacher Trainings aan in heel Europa. Ze heeft diverse anatomie workshops en een Yin Yoga teacher training afgerond bij Paul Grilley, een aantal workshops bij Sarah Powers gevolgd, een Vini Yoga training met T.K.V. Desikachar in India voltooid en verscheidene Anusara Yoga immersions bijgewoond.

José heeft ook andere yogastijlen bestudeerd, zoals Yoga Dinamico, Iyengar en Kriya Vajra Yoga. Daarnaast beoefent ze meditatiestijlen als Vipassana en Shamatha Vipaysana.

Jose's lessen Jose's workshops