Dana Marshall

Dana Marshall geeft onderricht in mindfulness en yin yoga. Dana staat bekend om haar inspirerende, oprechte manier van onderwijzen en past het toe in het dagelijks leven. Ze weet een warme en vriendelijke sfeer te creëren en zo studenten aan te moedigen hun lichaam en geest te ontspannen.

Het doel van mindfulness is de geest erin te trainen alles wat opkomt, open en bewust te ervaren. Het doel van yin yoga is de gewrichten soepel te maken, waardoor de lichaamsbewegingen vloeiender worden en meditatie gemakkelijk en ontspannen kan worden beleefd.

Dana kwam voor het eerst met meditatie in aanraking op zestienjarige leeftijd via persoonlijk contact met Chögyam Trungpa Rinpoche, de grondlegger van het Shambhala-boeddhisme. Sindsdien beoefent ze de spirituele weg van Shambhala-krijgerschap. In 2003 voltooide ze bij Yoga Moves de 200 uur Vinyasa Yoga opleiding. In 2010 sloot ze met goed gevolg onder leiding van Sarah Powers een 60 uur omvattende Insight Yoga teacher’s training af.

Dana is beeldend kunstenaar en heeft de afgelopen dertig jaar de weg van krijgerschap verweven met haar kunstenaarschap. Ga voor meer informatie naar www.dmarshall.nl en www.shambhala.nl

Dana's lessen Dana's workshops