Arno Nistal Ten Veen

Arno begon als 16-jarige met meditatie en self-healing. Zeven jaar later besloot hij definitief het pad  van persoonlijke groei en spiritualiteit op te gaan. Hij is opgeleid tot Ademtherapeut (Rebirthing), Masseur en Meditatiebegeleider. Arno is zeventien jaar lang in de leer geweest bij zijn spiritueel leraar Osho. Daarna heeft hij zich verdiept in het shamanisme. Zo heeft hij ervaring opgedaan met de magische drank Ayahuasca, waarvoor hij in de Amazone en de Andes is geweest.

Arno is gecertificeerd Power Yoga docent en Ashtanga Vinyasa docent. Ook heeft hij twee jaar gestudeerd aan de Iyengar Yoga Teacher Training in Amsterdam. Daar heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan over het toepassen van de juiste techniek in yoga poses.

Zijn lessen zijn het natuurlijke resultaat van alles wat hij in zijn leven geleerd heeft. Arno mixt de Meditatieve Flow en het Adembewustzijn van de Vinyasa Yoga met de Posture Techniek en het Lichaamsbewustzijn van de Iyengar Yoga. Samen met veel Core poses, brengt hij zo het beste in zichzelf en zijn studenten naar boven.

Arno's lessen Arno's workshops